In 2017 had Margie Winokan het idee om zelfgemaakte kip loempia’s te verkopen. Ik zei toen: “Ok├ę, maar waarom alleen kip loempia’s?” Dus besloten we ook gehakt- en garnaalloempia’s te maken, samen met Emping en Kroepoek.

Mensen vonden het lekker, dus promootten we ons product op de Weerselose markt met een pan op een gasfornuis. We mochten echter geen gebakken loempia’s verkopen, alleen laten proeven. Daarna mochten we ze wel ingevroren verkopen, zodat mensen ze thuis konden bakken.

In het begin van 2018 kochten we een frituurwagen om ons product op verschillende plaatsen te verkopen. We stonden bij zalencentrum Morshuis en de supermarkt Brughuis in Harbrinkhoek. We verkochten ook zelfgemaakte vleesgerechten, zoals Rund Rendang en Rund Bali, verpakt in halve kilo bakken. Toen kreeg onze wagen de naam Toko Marjo (Mar van Margie en jo van Jos).

Naast deze zaterdagen stonden we ook op Sinterklaas en Koningsdag in Albergen. We maakten verschillende vleesgerechten op Indonesische wijze en smaakten. In oktober 2019 kocht ik een andere wagen om onze lekkernijen beter te presenteren.

We begonnen ook Indonesische groentegerechten en vegetarische snacks te maken op verzoek van klanten. Veel Nederlanders wisten niet hoe het smaakte, dus begonnen we met een proefkeuken in de kraam waar mensen vrijblijvend konden proeven.

Tot op heden laten we mensen nog steeds proeven als ze geïnteresseerd zijn en promoten we andere lekkernijen van de Indonesische keuken.

Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact met ons op!

Selamat makan

Contact

tokomarjo39@gmail.com

KVK nr 56656076

06-33422675